KUNSTWANDELROUTE HUMMELO 2020 GAAT NIET DOOR!
Gisteravond is na overleg van het bestuur van KWR Hummelo met het bestuur van het Web en de Graaf van Rechteren besloten dat Kunstwandelroute Hummelo 2020 dit jaar niet door gaat. Veel kunstenaars waren al een eind op weg met het realiseren van hun kunstwerken. De bedoeling is dat we dit alles meenemen naar volgend jaar. Zo jammer voor iedereen, de kunstenaars en de bezoekers die zich hier al op verheugd hebben. Maar vol goede moed gaan we verder in de hoop op betere tijden. Hieronder kunt u nog genieten van de foto's van de KWR 2019

 

 

 

Foto's 2019 Panelen ontwerp en foto's gemaakt door Gerard ter Brugge en Hans Mellendijk.

Kunstwandelroute 2019


De Kunstwandelroute in Hummelo wordt in 2019 voor de twintigste keer georganiseerd door stichting Het Web, Kunstenaarsnetwerk uit Doetinchem. Een jubileum dus.

De manifestatie wordt gehouden van 18 april [donderdag voor Pasen] tot en met 10 juni 2019  [tweede Pinksterdag] op het landgoed Enghuizen.

Dit jaar vanwege het jubileum met extra activiteiten: een expositie op de route met fotocollages van de 19 voorgaande kunstwandelroutes en met op de eerste Pinksterdag een Kunst Klink Festival met op de route vier plekken waar voorstellingen plaatsvinden met muziek en poëzievoordrachten.

De officiële opening is op donderdag 18 april om 14.00.

Mevrouw Stoni Scheurer - voorzitter van Kunstkring Het Gelders Eiland en beeldend kunstenaar - houdt een korte inleiding over de kunst en de kunstenaar in relatie tot de natuur.

 

Wethouder Blaauw van de gemeente Brockhorst verricht de officiële opening.

Voor een fotoreportage van de opening en de kunstobjecten  klik op onderstaande link.

https://www.achterhoekfoto.nl/viewer/6987/jubileumeditie-van-de-20e-kunstwandelroute


Foto's kunstwandelroute 2018

In het echt is de route natuurlijk veel mooier, maar mocht langs gaan niet (meer) lukken, dan zijn hier prachtige foto's gemaakt door Gerard ter Brugge.