20 op een rei 2019


Kunstenaarsnetwerk Het Web organiseert dit jaar de derde editie van het Doetinchemse buitenkunstproject “20 op een rei” en geeft Doetinchem daarmee een kunstzinnige uitstraling.

Van 21 juni tot eind oktober 2019 zijn de ruim 20 kunstwerken te zien op de buitenrand van de eivormige oude stadswallen, de ei-vorm die de binnenstad van Doetinchem zo typeert.

De kunstobjecten zijn gemaakt door lokale en regionale kunstenaars uit Nederland en Duitsland, maatschappelijke organisaties en verschillende doelgroepen zoals scholieren en vertegenwoordigers van zorginstellingen. 

De feestelijke opening is vrijdagavond 21 juni 2019 op het Catharinaplein achter de Burgemeester van Nispenstraat in Doetinchem.

Vanaf 19.00 uur bent u daar van harte welkom voor een kop koffie, thee of limonade waarna het project om 19.30 officieel zal worden geopend en aansluitend een rondwandeling met de kunstenaars zal worden gedaan.

Er is een uitgebreide routebeschrijving met toelichtingen op de kunstwerken gratis verkrijgbaar bij diverse Doetinchem instanties, horeca ondernemingen en project sponsoren.